Over ons

Oerlemans Plastics is onderdeel van de Oerlemans Packaging Group, met vestigingen in Genderen, Giessen, Goor, Hillegom, Edam, Oosterwolde en Geldermalsen. Medio 2021 breidt Oerlemans Plastics, het grootste bedrijf in de groep, flink uit in Giessen, met een verdubbeling van de bedrijfslocatie.


Oerlemans Plastics is een familiebedrijf en een bijzonder gewaardeerd bedrijf in de regio. Wij zijn dé producent van kunststof flexibele verpakkingen en folies. Voortdurend ontwikkelen wij nieuwe folie- en verpakkingsconcepten voor o.a. tuinbouw, industrie, verpakkingsgroothandel en retail.

Oerlemans Plastics bestaat ruim 60 jaar en er werken ondertussen 250 medewerkers verspreid over de locaties Genderen en Giessen. Deze locaties zijn goed aan te rijden van uit Tilburg Noord, Waalwijk, Den Bosch, Zaltbommel of Gorinchem. Ondanks de grootte van ons bedrijf is er een informele werksfeer met persoonlijke aandacht voor elkaar. Medewerkers werken hier al jaren met veel plezier! Jubilarissen van 12,5 tot en met 40 jaar zijn bij ons niet vreemd! Wij zijn volop in de ontwikkeling; momenteel wordt er hard gewerkt aan uitbreiding van de locatie in Giessen.



Je werkt in een team met prettige collega's en er heerst een Brabantse mentaliteit. Als werkgever biedt het bedrijf écht carrièrekansen, ook als je niet alle papieren hebt. Als je de wil hebt om te werken, dan kom je bij ons heel ver.
Marco Pulle Eerste Drukker